Veranderingen doorgeven

Gaat u verhuizen? Hebt u een andere verzekering afgesloten? Wijzigingen in uw gezinssamenstelling? Wijzigingen in de gezondheidssituatie? Bent u zwanger? Geef het tijdig aan ons door.

U kunt de nieuwe informatie toesturen via het inschrijfformulier. Dan verwerken wij dat direct in onze administratie. Praktisch voor u en prettig voor ons om up-to-date te zijn.

De regels die in de deze praktijk voor “afwezig zonder tijdig bericht” gehanteerd worden, vindt u hieronder:

  • U dient minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af te zeggen, waarbij het weekend en feestdagen en vrijdagmiddagen niet meetellen. bijvoorbeeld:
    • Heeft u op dinsdag om 14.00 uur een afspraak dient deze uiterlijk op de maandag ervoor vóór 14.00 uur afgezegd te zijn zonder dat dit verdere consequenties voor u heeft.
    • Heeft u op maandag om 9.00 uur een afspraak dan dient deze op de vrijdag ervoor vóór 9.00 uur afgezegd te zijn zonder dat dit verdere consequenties voor u heeft.
  • Zegt u minder dan 24 uur van te voren af dan wordt in principe de gereserveerde tijd in rekening gebracht, mits deze tijd niet opgevuld kan worden met een “andere patiënt”. Het is dus zinvol om in ieder geval, als u genoodzaakt bent om voor dezelfde dag af te bellen, dit zo vroeg mogelijk te doen!
  • U kunt alleen maar uw afspraak per e-mail annuleren indien dit meer dan 24 uur van te voren is, volgens dezelfde regels zoals hierboven gesteld!
  • De code die hoort bij “afwezig zonder tijdig bericht” is C90 en de kosten bedragen € 40,00 per kwartier.